fredag 16 maj 2014

Sommar romanen lugnet.......
Om man tror att roten till kärnan är varm,är du den som kan följa denna resa med bravur.
När Anna ser bakåt blir hon helt stel av vattnet som silar ner från bergskrevan.Ser hon framåt ser hon ett ljus av vattnet som ilar genom ån.Ljuset gör henne helt ödmjuk med en längtan av varma kramar av någon som känner de samma med vattnet som ilar genom den å som hon själv har skapat genom sig själv,när hon genomgår en resa av skuld till den hon var som barn och fotomodell.
När hon ser sig som barn,får hon den mer Pippi långstrump flickan som ingen vågar vara,men med kläder hår och fräknar blir hon magisk,tror att allt är möjligt.
När hon tänker på fotomodellen Anna,blir hon tuff fet ful och arrogant i sina egna ögon och den spegelbild som hon ser var morgon.
När hon en morgon beger sig till M fabriken för att arbeta,stannar hela världen upp,ångesten pumpar genom kroppen,skakande i hela kroppen ramlar hon in i genom dörren,med hjärtklappning illamående,svimmar, vaknar upp i ett vitt stort rum av stora lampor i taket som sticker i hennes ögon.
Ett par timmar senare sitter hon hemma med en påse tabletter,ett läkarintyg psykisk utmattning,lugn och ro i en månad.Tar sig till sängen ligger kvar i tre dagar med undantag för toalettbesök.De ringer på dörren,,,,,,,,,fortsättning följer fredagar
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar